Rólunkmondták:

ClaudiaINgen

2017. november 17. 00:12:56

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0": captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex, and more than 8400 another subtypes of captchas, with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second). You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software. Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube. See you later! P.S. XEvil 4.0. recognize Google ReCaptcha2 too !

További hozzászólások

Rólunk

Családi vállalkozásunk profilját, vállalkozásunk neve is rejti, vagyis a glutén mint gabonafehérje mellőzését egyes élelmiszerek gyártása során. Ezzel nyújtva segítséget a lisztérzékenyeknek, cölliákia betegségben szenvedőknek, akik étrendjében nem szerepelhet ez a fehérje, amely megtalálható a búza-, árpa-, rozs-, és zablisztben. Ezért van szügség a kukoricalisztből készült élelmiszerekre, hiszen ma az egészségügyi felmérések alapján Európában minden százötvenedik ember lisztérzékeny.

1988 óta foglalkozunk a gluténmentes termékek gyártásával. Az első két termékünkel az „ Emese” kenyérpor és az „ Emese” süteményporral indult a családi vállalkozásunk.Ezeket egy helyi kisüzemtől vettük át, mert mint azokra az évekre jellemzően a fő foglalkozásunk mellé még kellett egy mellék állás is.
Azonban amint jobban megismertük, szembesültünk azzal hogy ez nem egy mellék foglalkozás, ez egy hivatás. Ezzel sok embernek tudunk segíteni, ebben a nagyon nehéz diétában. 

Az első saját termékünk a „ CornitoTM Tóthék tésztája ” száraztészták, melyek igen közkedveltek fogyasztóink körében. Beszállítói vagyunk számos kórháznak szállítunk, dietetikusok ismerik, használják és ajánlják termékeinket.


A Nyugat-Európai piacokon sikeresen szerepel a Cornito száraztészta bio változata.
Ezt kizárólag ökológiailag ellenőrzött termesztésű alapanyagokból készítjük.

Aztán a tésztákat követte a zsemlemorzsa, majd a „ Tóték tallérja” gluténmentes ostya, mely szintén nagy siker.

A gyártás során kizárólag természetes alapanyagokat használunk, az általunk gyártott élelmiszerek semmiféle tartósítószert, színezéket nem tartalmaznak. Mint a legrégebbi magyar gyártó, garantáljuk a mindenkori kiváló minőséget.

Ismerje meg termékeinket