Rólunkmondták:

MashaCam

2017. december 15. 10:11:38

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0 XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any anti-botnet captcha. Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo, Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types! You read this - it means it works! ;) Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version. Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

További hozzászólások

Sertésszelet paradicsomos mártásban,szarvacska tésztával

Nyomtatás

Sertésszelet paradicsomos mártásban,szarvacska tésztával

Hozzávalók 4 személyre: 

4 szelet sertés csontnélküli karaj, vagy sertés comb                                                  kb 2 evőkanál rizsliszt / a hússzeleteket ebben forgatjuk meg/                                    3 evőkanál olaj                                                                                                      sűritett paradicsom                                                                                                   1 dl fehérbor                                                                                  oregano,bazsalikom,kakukkfű izlés szerint / 1 kávés kanál mindenből/                       Só, bors.                                                                                                                 2 csg Cornito szarvacska tészta

A sertésszeleteket kicsit kiverjük, sózzuk, borsozzuk, rizslisztbe forgatjuk, forró olajon hirtelen megpirítjuk egy teflon serpenyőben.Vigyázzunk ne égjen meg, csak piruljon. A megpiritott hússzeleteket egy mély lábasba tesszük.

A teflon serpenyőbe a hátramaradt olajba, /sürített paradicsomot sűrű paradicsom italnak vízzel higítva /,   paradicsom italt öntünk, kevés fehérbort öntünk és felforraljuk. Olaszos fűszerkeverékkel ízesítjük  / bazsalikom,oregáno, kakukkfű / majd a hússzeletekre öntjük. Ha kell kevés vízzel higítva, a hússzeleteket  puhára fözzük.

Közben a szarvacska tésztát finom roppanósra főzzük, majd külön tálaljuk.

 

Vissza a receptekhez