Rólunkmondták:

ClaudiaINgen

2017. november 17. 00:12:56

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0": captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex, and more than 8400 another subtypes of captchas, with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second). You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software. Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube. See you later! P.S. XEvil 4.0. recognize Google ReCaptcha2 too !

További hozzászólások

Perec

Nyomtatás

Perec: / Sós apró sütemény./
1csg Emese kenyérpor, 25 dkg margarin, 2 dl tejföl, 5 dkg élesztő, 1 tojás

A kenyérporban elmorzsoljuk az élesztőt, és a margarint. Hozzákeverjük a tejfölt és a tojást. Jól összedolgozzuk, és egy jól gyúrható tésztát kapunk.
Ezután hideg helyen vagy hűtőszekrényben fél órát pihentetjük.
Sodrófával nyújtjuk kb. 0, 5cm vékonyra. Perec alakú /vagy nagyon apró pogácsa/szaggatóval kiszúrjuk. Tetejét tojással kenjük, és kizsírozott tepsiben sütjük.
Gázsütőben közepes fokozaton, villanysütőben 200 C fokon kb. 15-20 percig, attól függően ki milyen ropogósan szereti.

Tejmentes perec:
1 csg kenyérpor, 25 dkg liga margarin, 2,5 dkg élesztő, 2 dl víz, 1 tojás.

A kenyérporban elmorzsoljuk az élesztőt, és a margarint. Hozzákeverjük a tojást és a vizet. A továbbiak megegyeznek az előtő receptben leírtakkal.

Vissza a receptekhez

Kapcsolódó termékajánlatok