Rólunkmondták:

ClaudiaINgen

2017. november 17. 00:12:56

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0": captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex, and more than 8400 another subtypes of captchas, with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second). You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software. Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube. See you later! P.S. XEvil 4.0. recognize Google ReCaptcha2 too !

További hozzászólások

Lángos

Nyomtatás

 

Lángos készítés:

1 csg Emese kenyérpor

2,5 dkg friss élesztő

fél pohár tejföl

1 evőkanál étolaj

1 tojás

pici tej

 

Az élesztőt belemorzsoljuk a lisztbe, hozzátesszük a többi hozzávalókat és összegyúrjuk.

Tejet annyit kell beletenni, jól lapítható lágy tésztát kapjunk. Alaposan dolgozzuk össze.

Fogjunk egy nylon zacskót és étolajozzuk meg a belsejét, tegyük bele az összegyúrt tésztánkat, majd a hűtőszekrényben tárolva 24 óra múlva készíthetünk belőle lángost.

Ez az úgynevezett: Andika hűtős lángosa, melyet így zacskóban eltárolhatunk 4- 5 napig. Mindig annyit veszünk ki belőle amennyit éppen elfogyasztunk.

A tűzhelyre tegyünk fel melegedni egy serpenyőben étolajat, közben csípjünk, ki annyi lángos tésztát ahány lángost akarunk sütni. Vizes kézzel lapítsuk el, hogy lángos formája legyen. Egy morzsányit dobjunk a melegedő olajunkba, ha az olaj elkezd bugyborékosan sisteregni tehetjük a tésztát is. Pár pillanat múlva megforgatjuk, majd papír törölközőn hagyjuk lecsepegni.

Fogyaszthatjuk lereszelt fokhagymával (kis étolajjal és vízzel összekeverve),

Tejfölösen, sajtosan vagy akár lereszelt friss zöldségekkel.

Vissza a receptekhez